Mirë se vini në Sichuan LETON Industry Co., Ltd.

Fabrika e gjeneratorëve profesional me një ndalesë në Kinë.Prodhues i setit të gjeneratorëve të besueshëm dhe me efikasitet të lartë

879
Stafi

22
vite

190
Vendet dhe Zonat

Produktet kryesore

Set gjenerator Perkins 60HZ

Gjenerator me naftë Leton power Perkins duke zgjedhur motorin shumë origjinal Perkins.Perkins Engine është një markë e njohur botërore e motorëve dhe prodhues shitjesh me një histori të gjatë.Deri më tani, ajo ka ofruar 15 milionë grupe gjeneratorësh të fazave të ndryshme të energjisë që variojnë nga 8KW deri në 1980KW për botën.Si një botë...

shikoni më shumëe gabuar

gjenerator i heshtur 150kVA

Kompleti i gjeneratorëve me naftë me zhurmë të ulët LETON power është një seri e re produktesh e zhvilluar duke futur dhe thithur teknologjinë e avancuar të grupit të gjeneratorëve me zhurmë të ulët dhe është mirëpritur më shumë nga tregjet.Ky grup gjeneratori i heshtur ka rezervuar karburanti bazë me kapacitet të madh, mbulesa e heshtur është bërë me zë...

shikoni më shumëe gabuar

Komplet gjenerator Cummins 300 kW

Kompleti i gjeneratorëve me naftë Cummins LETON power (8KVA ~ 3750kva), alternator (0.6KVA ~ 30000 kVA), përdoret gjerësisht në fusha të larmishme si qendra e të dhënave, komunikimi, energjia, miniera, transporti, ndërtimi komercial, spitali, fabrika, termocentrali, impianti i trajtimit të ujërave të zeza dhe gjeneratat e huaja...

shikoni më shumëe gabuar

Detajet e gjeneratorit me naftë Weichai

Motorët me naftë LETON të fuqisë Weichai janë markat më të njohura dhe më të mirëpritura të motorëve kinezë në ditët e sotme.Weichai është një nga ndërmarrjet e para që zhvilloi dhe prodhoi motorë me naftë në Kinë.Ajo ka një histori prodhimi prej më shumë se 70 vjetësh, grupi Weicha kryesisht prodhon motorë tokësorë dhe detarë, duke përfshirë ...

shikoni më shumëe gabuar

Përdorimi në shtëpi 3.5 kW

Gjenerator portativ për përdorim në shtëpi Leton power ofron gjenerator me inverter për shtëpi në fshat, udhëtime në kampe, gjenerator portativ me inverter, zgjidhje me motoçikletë për të zgjatur kilometrazhin tonë komplet gjeneratori me naftë 4kW 5kW 6kW 8kW 10kW 12kW dhe gjithashtu 4kW 5kW 6kW 8kW 12k

shikoni më shumëe gabuar

Çfarë bëjmë ne?

Sichuan Leton Industry Co, Ltd.(I njohur si fuqia LETON).LETON power si një kompani e ndërkombëtarizuar që ka integruar prodhimin e R&D, marketingun në alternatorë, motorë, gjeneratorë dhe produkte të energjisë elektrike, është e përkushtuar t'u ofrojë klientëve zgjidhje inovative dhe me efikasitet të lartë të energjisë.

  • cer_ce
  • cer_iso
  • cer_sgs
Kompleti i gjeneratorëve me naftë motori Volvo

Leton Genset

Kompleti i gjeneratorëve me naftë motori Volvo

Origjinale nga motori Volvo penta dizel

Set i gjeneratorit të rimorkios së heshtur

Leton Genset

Set i gjeneratorit të rimorkios së heshtur

Gjenerator i lëvizshëm i stacionit të energjisë elektrike

Set i gjeneratorit të motorit SDEC

Leton Genset

Set i gjeneratorit të motorit SDEC

70 vjet zhvillim dhe hulumtim i motorit

Komplet gjenerator motorik Mitsubishi

Leton Genset

Komplet gjenerator motorik Mitsubishi

Gjeneratorë me naftë motori japonez Mitsubishi

Zgjidhjet

Minerale & Energji

Minerale & Energji

Fuqia Leton siguron furnizim të qëndrueshëm dhe të besueshëm me energji elektrike për shpimin dhe minierat e minierave

Minerale & Energji

Fuqia Leton siguron furnizim të qëndrueshëm dhe të besueshëm me energji elektrike për shpimin dhe minierat e minierave

Set gjenerator spitalor

Leton power i siguron spitalit komplete gjeneratorësh me funksionim të qëndrueshëm dhe performancë të shkëlqyer

Gjenerator i qendrës së të dhënave

Qendra e të dhënave përfshin jo vetëm sistemin kompjuterik dhe pajisje të tjera mbështetëse, por edhe lidhje të tepërta të komunikimit të të dhënave, pajisje kontrolli mjedisor, pajisje monitorimi dhe pajisje të ndryshme sigurie.

Ndërtim & Inxhinieri

Fuqia Leton siguron furnizim të qëndrueshëm dhe të besueshëm me energji elektrike për ndërtim dhe inxhinieri

Gjenerator i qendrës tregtare

Leton power ofron një qendër tregtare përdorimi gjenerator dizel gjenerator të qëndrueshëm në gatishmëri

Lajmet e fundit

04-08

Cili është ndryshimi midis gjeneratorëve me naftë njëfazore VS trefazore?

Në kohët moderne, gjeneratorët me naftë janë bërë pajisje të domosdoshme të energjisë në shumë industri.Gjeneratorët me naftë mund të ofrojnë të vazhdueshme dhe të qëndrueshme...

Në kohët moderne, gjeneratorët me naftë janë bërë pajisje të domosdoshme të energjisë në shumë industri.Gjeneratorët me naftë mund të ofrojnë të vazhdueshme dhe të qëndrueshme...

Në ditët e sotme, grupet e gjeneratorëve me naftë janë thelbësore për sigurimin e energjisë elektrike rezervë gjatë periudhave kritike.Megjithatë, ka pasur shqetësime në rritje për...

Gjeneratori me naftë është solid dhe i besueshëm dhe është një zgjedhje ekonomike për shumë aplikacione komerciale.Mund të përdoret si një rezervë e përhershme...

Në fushën e prodhimit të energjisë, gjeneratorët me naftë luajnë një rol vendimtar në sigurimin e furnizimit rezervë me energji elektrike për një mori aplikimesh.Si...

Gjeneratorët janë thelbësorë për sigurimin e energjisë rezervë gjatë ndërprerjeve ose në vende të largëta ku mund të mungojë një furnizim i qëndrueshëm elektrik....