news_top_banner

Apa bedane antarane generator diesel fase siji VS telung fase?

Ing jaman modern, generator diesel wis dadi daya indispensableperalatan ing akeh industri.Generator diesel bisa nyedhiyakake terus-terusan lan stabilsumber daya nalika kothak metu saka daya, lan padha ora bakal dipeksa kanggo mungkasi karyalan produksi ing kasus mati listrik.Dadi, carane milih sing bener?apabab generator diesel dhewe Apa aku milih generator siji-phase utawa agenerator telung fase?Kanggo menehi idea saka prabédan antarane rong jinisgenerator diesel, kita wis sijine bebarengan guide cepet nanging informatif panutup ingprabédan utama antarane rong jinis generator diesel kanggo sampeyan deleng nalikamilih generator.Generator diesel fase tunggal (1Ph) mbutuhake salah sawijining kabel ing ngisor iki (garis,netral, lan lemah) lan biasane mlaku ing 220 volt. Minangka jeneng kasebut, agenerator telung fase (3Ph) nggunakake telung kabel urip, kabel lemah, lan kabel netral.Mesin iki biasane nganggo 380 volt.Bentenane utama antarane generator diesel fase siji lan telung fase
1.Jumlah konduktor
Kita wis ndemek ing ndhuwur, nanging iki minangka titik penting.Diesel fase tunggalgenerator nggunakake mung siji konduktor (L1), nalika generator diesel telung phase nggunakaketelu (L1, L2, L3).Saran kanggo para pelanggan yaiku cocog karo generator dieselperalatan kanggo aplikasi sing, supaya nentokake apa padha arep kanggo entuk tansahlangkah pisanan.
2. kapasitas pembangkit listrik
Jumlah konduktor sing digunakake duwe pengaruh positif marang daya sakabèhékapasitas produksi generator diesel.Kanggo alasan iki, telung fase dieselgenerator duwe ratings output luwih amarga (preduli saka engine diesel lanalternator) padha bisa nyedhiyani kaping telu output.Kanggo alasan iki, kanggo industrikayata komersial utawa industri, kita umume nyaranake dieselgenerators telung phase.
3. nggunakake aplikasi
Generator diesel fase tunggal paling cocog kanggo proyek kanthi output daya sing luwih murahsyarat lan mulane asring digunakake ing omah-omahé kulawarga, acara cilik, ciliktoko, situs construction cilik, etc Generator diesel telung phase luwih cocokkanggo aplikasi luwih gedhe, supaya kita kerep ndeleng generator diesel iki umum digunakake inglokasi komersial, lokasi industri, lingkungan laut, situs konstruksi,rumah sakit, lan akeh lokasi liyane.
4. linuwih lan daya tahan
Kontinuitas daya bisa uga minangka unsur paling penting saka solusi daya.Aturan iki ditrapake preduli saka generator digunakake kanggo nggunakake daya utamiutawa kanggo daya serep.Kanthi atine, generator diesel fase siji duwekerugian gawan ketok saka operasi karo mung siji konduktor.Dadi yen singkabel utawa "phase" gagal, kabeh solusi daya render ora ana guna.Kanggo generator diesel telung fase, ing kondisi fault tartamtu, yen salah siji saka fase (egL1) gagal, banjur rong fase liyane (L2, L3) bisa terus mlaku kanggo mesthekake terussumber daya.Ing aplikasi kritis misi, dianjurake kanggo nyuda resiko iki kanthinggabungke loro generator diesel (1 operasional, 1 siyaga) kanggo N + 1 keluwih
persiyapan.Minangka salah siji sing paling biso dipercoyo Commercial Diesel Generator Produsen lanSuppliers, kita nyedhiyani Diesel Generators saka macem-macem model lan kakuwasan, lan padhakasedhiya saka saham!
Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap:
Sichuan Leton Industry Co.,Ltd
Telpon: 0086-28-83115525
E-mail:sales@letongenerator.com

Wektu kirim: Apr-08-2024